top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Marmor udvalg


HUSK!
Er der en ønsket farve, som ikke er vist her, så kontakt os. Har vi ikke farven hjemme, skaffer vi den gerne, hvis muligt.
Kig gerne forbi og se pladerne i store størrelser med egne øjne. Det er også muligt at få en prøve tilsendt (porto og pakke er for egen regning). 
 
Gå til TOP

 
KØKKENTRENDS
I køkken branchen tales der om at den seneste trend er træ, MARMOR og messing. En velovervejet kombinering af materialer bringer varme ind i hjemmet og giver et luksuriøst udtryk til rummet. 
 
Smukke skabsfronter af træ og naturmaterialer som bordplader kommer til at erstatte vores tidligere sort-hvide køkkener. Godt håndværk og robuste materialer kan fremtidssikre det moderne køkken. Ovenpå krisen efterspørges noget varigt og autentisk, og det afspejler sig i de materialer og den kvalitet kunderne vælger.
 
BADEVÆRELSESTRENDS
Den grå farve er kommet for at blive – i hvert fald det næste lange stykke tid. Der er så mange variationer af den grå gave: Fra den varme gråbrune til den kolde gråblå og alt der imellem. Dette vil også snige sig ind i badeværelserne 2015.
Badeværelserne har for de fleste været holdt helt i hvidt, men den grå (især den mørkegrå) vil vinde mere frem. 

 
Natursten har altid været eksklusivt i Sydeuropa og Amerika, men i Danmark har vi i lang tid fravalgt marmor. Nu er den så på vej tilbage igen. Faktisk siges det at marmor igen, er lige så smart som i firserne. Se bare på hår-styling salonen Blow i Adelgade, København, som er indrettet med marmor på gulv, vægge og borde, eller Saint Laurents nye butikker, der er indrettet med sort marmor. 
 
 Gå til FARVEUDVALGGå til TOP
borderstone A/S
Havrevangsvej 1
3100 Hornbæk
Telefon: 49 70 38 31
E-mail: info@borderstone.dk
Copyright © Borderstone A/S - All Rights Reserved.

CMS og webdesign.