top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Fliser

Fliser til både ude og inde. Fliser kan skabe lækre bademiljøer eller hygge i haven. borderstone har et stort udvalg og vil meget gerne tage en snak om hvilken eller hvilke fliser, der er bedst til jeres projekt.
 
Store flader i badeværelset – undgå de mange fuger!
Trenden i badeværelset går væk fra små fliser og over mod så store flader som muligt, så man på den måde undgår de mange fuger. F.eks. i bruseafdelingen, hvor man med en hel plade i bunden og store plader på væggen, kan danne rammen. Dette er enkelt og meget lettere at vedligeholde, end varianten med hundredvis af små fliser og fuger. Store hele plader i badeværelset er imponerende flot og giver et lækkert og stilrent indtryk.

Vi har et stort udvalg af forskellige slags granit til både fliser og bordplader i borderstones sortiment.


Hygge i haven!

Vi har også mange spændende fliser i Trevertin til både inde og ude. Man er meget velkommen til at komme forbi og se udvalget, for Herregårdssten og beton fliser er bestemt ikke eneste mulighed, når det kommer til fliser i haven.

Trevertin havefliser findes i 3 smukke nuancer og i flere forskellige størrelser. Brugen af Trevertin fliser giver en god varme i haven. Fliserne er meget flotte og er dejligt behagelige at gå på. De giver et flot spil og en spændende variation i farven, i forhold til de mere traditionelle fliser.
Smukke fliser er med til at gøre huset og haven hyggelig og romantisk.... Der er et væld af muligheder!
 
Se forskellige billeder og mønstre herunder:
borderstone A/S
Havrevangsvej 1
3100 Hornbæk
Telefon: 49 70 38 31
E-mail: info@borderstone.dk
Copyright © Borderstone A/S - All Rights Reserved.

CMS og webdesign.