Persondataloven

Fra den 25. maj 2018 har hele Europa fået en fælles lov om behandling af persondata. Formålet med den er at styrke beskyttelsen af enkeltpersoners personlige oplysninger.

Borderstone vil med dette brev kort informere om hvordan vores politik er omkring denne lovgivning.

 Du og din kunde kan til enhver tid bede om at få jeres oplysninger slettet i vore database. De oplysninger vi ofte har på jer og jeres kunde er adresser, mail og telefonnumre disse informationer er ikke tilgængelige for andre end ansatte i borderstone og jeres oplysninger er sikret i vores database efter alle de forskrifter der er i denne lov.

Vi kan samtidig bekræfte, at adresserne i vores database altid kun have været benyttet til at levere jeres ordre, udsende prislister, nyhedsbreve eller anden kommunikation omkring levering af jeres ordre og for jeres kunders vedkommende til at levere den bestilte vare til. 

Vi kan blive sat i en position hvor vi skal levere produktet til en tredjepart som skal stå for leveringen, og hver bliver informationerne sendt ved hjælp af mail.

borderstone bekræfter, at du og din kunde til enhver tid kan bede om sletning af din adresse i vores database. Samt at vi har aldrig solgt eller videregivet oplysninger til andre formål, denne politik vil vi fortsat gennemføre i fremtiden.