borderstone’s persondatapolitik

E-markedsføring

Når du er tilmeldt vores nyhedsmail fra borderstone.dk, så modtager du løbende mails via den email du har opgivet ved din tilmelding. Selve nyhedsmailen indeholder informationer fra borderstone a/s. De produkter vi sælger, de ydelser vi tilbyder og eller hvis vi har nye produkter som vi mener du finder interesant.

Du modtager kun vores Email hvis du udtrykkeligt har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, f.eks. i forbindelse med køb af varer, hvor du har oplyst din email adresse.


Cookies

En cookie er en betegnelse for en brugers adfærd på nettet, den er registreret hos forbrugeren selv, via din browser/harddisk. Derfor ved din computer hvem du er, samt de hjemmesider du besøger hvem du er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men mere en form for analyse af en forbruger adfærd. Det kan være i form af en speciel adfærd eller anden aktivitet på internettet.

En cookie blivet lagret sammen med forbrugerens cachede filer, det er muligt for at som forbruger at vælge at blive meddelt hvis du modtager en cookie, eller hvis du ønsker at slå cookies helt fra.

Du kan slette disse cookies via din browser. Metoden afhænger af, hvilken browser du anvender – se mere i hjælp-menuen på din browser.

Dine oplysninger som forbruger ligger på vores sikre netværk, og det er kun vores medarbejdere med specielle rettigheder. Når du oplyser dine oplysninger til os, vil de blive lagret på en sikker server. Alle vores data bliver sendt via XXXXXXXXXX og bliver lagret i vores database. Du kan til hver en tid bede om at blive fjernet fra vores mailing liste, eller helt fra vores database.

Personoplysninger bliver lagret, indtil vi modtager en besked fra dig som forbruger om at du ønsker at blive fjernet fra vores system. Du kan til enhver til få at vide, hvilke informationer vi har om dig, og det kan du gøre indsigelser mod, jf. persondatabehandlingsloven.


Logistik

Vi bruger vores logistik del af vores hjemmeside, til at indhente data om hvor du som forbruger besøger vores side fra. Hvilket operativ system, browser mm.

Hos borderstone a/s bruger informationen til at optimere vores hjemmeside, samt til at indhente data om mulige nye promoverings kanaler, vores statistik bliver kun vist med alder og andre demografiske forhold og der konfigurer ingen private informationer.

Logistik bruges desuden til at indsamle informationer i forbindelse med køb

Vi har flere samarbejdsaftaler og vi benytter os af leverings firmaer til tunge løft og svære leveringer. I den forbindelse er det som sådan at vi udlevere forbrugerens navn, adresse, telefonnummer.

  1. Navn

  2. Adresse

  3. Telefonnummer

Personoplysninger registreres hos borderstone.dk og opbevares i 6år efter bogføringsloven, herefter vil dine informationer blive slettet hvis ønsket.

Vi optjener informationer omkring dig, for at kunne levere dine produkter til dig. Vi gør det også for hvis der sker en opfølgende ting som vi skal tage hånd om, det kan være en reklamation eller lign.

Når vi indhenter informationer om dig, så sker det altid ved at du giver samtykke, du bliver heri altid informeret om præcis hvordan vi behandler din data ved internet handel.


Dataansvarlig og øvrige oplysninger om registrering af persondata